Bela i crna magija najjači u maju

Crna magija, uz belu, su najjači u maju

Maj je peti mesec u godini i ime je po svoj prilici dobio po Maji, staroitalskoj boginji prirode, plodne zemlje i biljaka. Važi za jedan od nalepših i najomiljenijih meseci u godini. Maj je, međutim, bogat i u ezoterijskom smislu, kako energetski tako i ritualno. Ovo je mali vodič upravo kroz tu oblast…

Period od 27. aprila pa do 7. maja je jako kritičan i opasan magijski period. U ovom periodu najvrednije rade crni magovi kao i negativne osobe koje nam žele napakostiti. Tih dana od sumnjivih osoba i sa osobama sa kojima niste u nekom specijalnom odnosu, ništa ne uzimajte niti dajite njima išta.

1. maj – Proslava prvog maja vuče poreklo iz davnih vremena. U starom Rimu su tog dana održavane svečanosti u čast Flore, boginje cveća. A u srednjem veku u Evropi su se organizovale procesije koje su nosile zelene grančice i vence, birani su kralj i kraljica maja itd. Ovakve proslave su zostatak nekadašnih rituala koji su imali za cilj da obezbede plodnu žetvu i uvećaju stada stoke.

Beltane

Beltane je veseli paganski praznik plodnosti u kojem se ritualno spajaju kosmičke ženske i muške energije, koji podstiču buđenje prirode kao jedne od najfinijih kreacija božanstva. Biljke ubrane na ovaj dan imaju čudesne moći. Magovi sakupljaju prvu jutarnju rosu za svoje ljubavne napitke. Takođe, na ovaj dan se savetuje kupanje u rekama i jezerima-jer to je dobra zaštita od negativne energije i bolesti. Postoji još jedno pravilo koje bi valjalo striktno poštovati, a to je da se na ovaj dan nikom ništa ne posuđuje.

4. maj – Na ovaj dan treba obavezno očistiti kuću i u svaku sobu staviti po čehno bijelog luka kako bi se bar malo zaštitili od negativnog ljudskog faktora (crne magije).

5. maj – Ovaj dan treba iskoristiti i posjetiti večne kuće naših dragih upokojenih, samim tim ukazujemo poštovanja svojim precima. Ovaj dan nije dobar za vjenčanja kao niti za bilo koja svetkovanja.

6. maj – Sveti Georgije – Đurđevdan, prelep i jako značajan praznik prepun zanimljivih rituala. Za zdravlje i sreću savetujem jutarnja kupanja u rekama i jezerima. Kako bi u kući stalno bilo novca, ujutro treba nasuti vode u jednu posudu pa u nju ubaciti zlatni ili srebreni nakit te pustiti da prenoći, na taj način prizivate finansijsku moć kuće.

Takođe, 6. maj je veoma važan i značajan datum kako za duhovni tako i za telesni svet. Naime, tog dana otvaraju se kapije onostranog i samim tim, dva sveta su jedno više od desetak sati. Tada možete osetiti ili vam se može prikazati na tren draga, uspokojena osoba i samim tim je moguće da vam predoči i možda neku važnu poruku.

17. maj – Čim otkuca prvi minut ovoga dana, parovi koji žele potomstvo trebalo bi da se bace na posao, a isti “zadatak” preporučujem i narednog dana 18. maja.

21. maj – Zapamtite dobro san koji ste sanjali te noći jer ima proročki karakter i takav san može vam se ostvariti ili vas dovesti na put ka ostvarenju.

23. maj – Savršen dan za vođenje ljubavi jer učvršćuje vezu i vezi daje značajnu poziciju. Taj dan provedite tako što ćete dragu osobu obasipati nežnim poljupcima.

Crni magovi najvredniji u ovom periodu godine

Želim na kraju da napomenem da je period od 27. aprila pa do 7. maja jako kritičan i opasan magijski period. U ovom periodu najvrednije rade crni magovi kao i negativne osobe koje nam žele napakostiti.

Tih dana od sumnjivih osoba i sa osobama sa kojima niste u nekom specijalnom odnosu, ništa ne uzimajte niti dajite njima išta. Novac ni slučajno ne pozajmljujte tih dana, a još manje pozajmljujte jer može vam se dogodi da vam se to obije o glavu.

Jako dobro se čuvajte tokom ovog meseca jer opasnost magijska i energetska prete na svakom ćošku.

Budite vedri, nasmejani, veseli i zadovoljni jer samo vedrinom, osmehom i srećom možemo pobediti zlo koje nam vreba neprestano od nepoznatih, ali i od poznatih osoba koje su oko nas.

vidoviti monah nikodije

Vidoviti monah Nikodije

Još od malih nogu, njegovi učitelji protosinđeli, episkopi i jeromonasi su ga vodili i upućivali ga na određene podvige da bi uzrastao duhovno i mogao pomoći ljudima kroz sile, kako on kaže, "podnebeskog carstva".
Samo neki od onih koji su ga vodili blagodatnim sferama za duhovne podvige bili su Patrijarh Pavle, Otac Tadej i mnogi drugi.

PODELI SA PRIJATELJIMA

Facebook
Skype
WhatsApp
Email

PROČITAJ I:

vidoviti monah nikodije

Vidoviti monah Nikodije

Još od malih nogu, njegovi učitelji protosinđeli, episkopi i jeromonasi su ga vodili i upućivali ga na određene podvige da bi uzrastao duhovno i mogao pomoći ljudima kroz sile, kako on kaže, "podnebeskog carstva".
Samo neki od onih koji su ga vodili blagodatnim sferama za duhovne podvige bili su Patrijarh Pavle, Otac Tadej i mnogi drugi.